Agenda

06 FEB

2025

Workshop Duurzaamheid: Kan jij er chocola van maken? Van ambitie naar actie!

Op 6 februari 2025 organiseert NZV vanaf 17.00 uur in Wageningen de workshop ‘Duurzaamheid: Kan jij er chocola van maken? Van ambitie naar actie!’. De agrofoodsector ervaart een snelle toename in aandacht voor duurzaamheid. Consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, rechtvaardigheid, diervriendelijkheid en milieuvriendelijkheid bij hun voedselkeuzes. Als reactie hierop stimuleert de overheid innovatie in duurzame dierlijke producten via subsidies. Bedrijven in de hele waardeketen worden geconfronteerd met groeiende verwachtingen en uitdagingen om te voldoen aan nieuwe duurzaamheidseisen en rapportageverplichtingen. Tijdens deze interactieve workshop word je uitgedaagd, in een simulatie-experiment, om met beperkte middelen je duurzaamheidsambities te realiseren.

Lees meer

06 NOV

2025

Lustrumviering 95 jaar NZV: Veeteelt is topsport

Op 6 november 2025 is het zover. De viering van het 95 jarig bestaan van de NZV. De eerste brainstormsessie van de commissie heeft al een mooi lustrum thema opgeleverd: ‘Veeteelt is topsport’. Dit thema dekt de lading van de uitdagingen in onze sector; meer, sneller, hoger, verder, en tegen welke prijs? De komende maanden gaan we werken aan een mooi dagprogramma met interessante sprekers. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Lees meer
Waar
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Onze sponsoren